Intrigerende emoties - zwart op wit

Intrigerende emoties - zwart op wit

Jong internationaal talent stelt inkttekeningen voor in ‘t Getouw in Mol

Mol, België – 27 Februari 2015 - De Europese School in Mol kondigt de tentoonstelling aan van haar laatstejaarsstudenten in ‘t Getouw in Mol.

Met Oscar Wilde’s toneelstuk “Salomé” als inspiratiebron gingen ze aan de slag. Paulina Rekucka, Christopher Carr-Jones, Astrid Hult, Matilde Goffin, Tibault Breier, Paul Muehlbauer and Tijl Kerkhoven kozen ervoor om met Oost-Indische inkt het hele scala aan gevoelens te vertalen die Oscar Wilde in zijn bekende toneelstuk meesterlijk meegaf aan zijn personages.

De werken van de zeven eindejaarstudenten houden dan ook een delicaat evenwicht tussen een gewelddadige, provocerende inhoud en een esthetische expressie geparfumeerd met een vleugje Jugendstil. Geweld, dood, passie, verlangen en verleiding worden kunstig uitgedrukt met een stroom van vloeiende lijnen.

Wil je graag meer te weten komen over dit jonge talent, zou je zelf graag aan de slag gaan in een van de kunstworkshops op de Europese School, kom dan een kijkje nemen op zaterdag 7 Maart tussen 14:00u en 18:00u op het jaarlijkse OPEN DAY event van de Europese School, Europawijk 100, 2400 Mol.

De tentoonstelling in ‘t Getouw (Molenhoekstraat 2, 2400 Mol) is nog te bezoeken tot en met 11 Maart 2015.

Intrigerende emoties Intrigerende emoties Intrigerende emoties

Contact: Erica Di-Maccio
Phone: ++32 14 563 111
E-mail: erica.di-maccio@esmol.be
Website: www.esmol.net

Share this story

facebook

twitter