Meet & Greet 30 juni 2024

Interesse in onze school? Nu is uw kans om een bezoek te boeken!

Op zondag 30 juni 2024 organiseren we een 'Meet & Greet' en we kijken ernaar uit u en uw gezin te ontmoeten! U krijgt de kans om onze campus te bekijken, leden van ons team te ontmoeten en te ontdekken wat we te bieden hebben. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans.

Meet & Greet

10.00 - 12.00, zondag 30 juni 2024

Europese School Mol, Europawijk 100, 2400

Via deze link kan u zich voor dit event inschrijven

De Europese school van Mol verwelkomt alle studenten. Onze leerlingen zijn kinderen van families uit de regio en kinderen van buitenlandse families die in België en Nederland wonen en werken. Er zijn drie taalsecties: Engels, Nederlands en Frans. De school is onderverdeeld in een kleuterschool voor kinderen van 3-6 jaar, een basisschool voor kinderen van 6-11 jaar en een middelbare school voor jongeren van 12-18 jaar. Op onze campus is ook een bijbehorende crèche voor baby's en peuters aanwezig.

Net als in alle andere Europese scholen behalen studenten een internationaal erkend Europees Baccalaureaat dat een springplank is naar de wereld. Oud-leerlingen van ES Mol zijn succesvol in veel sectoren, van ondernemerschap tot zaken, recht, geneeskunde, academici, kunst, enzovoort.

De groene, 20 hectare grote campus is gelegen in het Vlaamse stadje Mol, op 55 km van Antwerpen, 75 km van Brussel en 45 km van Eindhoven. Een schoolbusdienst naar Eindhoven, Antwerpen, Westerlo, evenals in de lokale omgeving wordt ook aangeboden. Ook zijn er twee bijbehorende internaten voor gezinnen die verder weg wonen.