Elodie Wellner

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan ES Mol. In totaal heb ik vier geweldige jaren doorgebracht op de Nederlandse sectie van de school. 

Mijn klas was een van de dingen die ik het leukst vond aan de school! Mijn medestudenten, die ik met trots goede vrienden mag noemen, hebben mijn tijd bij ES Mol nog beter gemaakt. Bovendien vond ik mijn leraren erg leuk. Of het nu mijn Nederlandse, Engelse of Spaanse lessen waren - de docenten waren altijd gemotiveerd om les te geven en waren erg vriendelijk en behulpzaam. 

Dankzij iedereen op de school voelde ik me daar echt thuis. Dit is een van de vele redenen waarom ES Mol zo'n bijzondere plek is. De school is ook bijzonder omdat ze de leerlingen veel vrijheid geeft om zich, binnen het school kader, zelfstandig te ontwikkelen en te groeien. 

Bovendien, aangezien de lessen in verschillende talen zijn, leer je de talen echt grondig. Ik sprak bijvoorbeeld geen Engels toen ik voor het eerst op school aankwam. Nu studeer ik ‘Law in Society’ in het Engels aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Naast het leren van talen, heb ik geleerd hoe ik moet omgaan met mensen van over de hele wereld. Dit hielp de open geest die ik vandaag heb, vorm te geven. Daar ben ik ES Mol heel dankbaar voor! Ik zou ES Mol ten zeerste aanbevelen als school! Ik heb de school aanbevolen aan mijn broer, die daar nu een heel gelukkige student is.